Karamellfylte sjokoladeformer, ca 20 stk:
125g lys sjokolade + 50g mørk sjokolade
1 dl kremfløte
0,5 dl lys sirup
0,5 dl sukker
1 ts vanlijesukker
* Smelt den lyse sjokoladen i vannbad.
* Glaser innsiden på små former av aluminium med den smeltede sjokoladen. La sjokoladen stivne.
* Kok fløten, sirup og sukkeret i ca 15 min til en myk karamellmasse. Bland vaniljesukkeret i. La massen bli kald, men ikke stiv.
* Legg en klatt av massen i formene. Dekk dem med smeltet mørk sjokolade. La formene stivne på et kjølig sted.
* Enjoy!
Sol i Trondheim, oktober 2024
for 4 uker siden
3 kommentarer:
Åh, kan jeg få smake?
Høyres stære godt ut - men for ei kaloribombe...!!
Er du heldig Ingeborg, så tar Trine med rester på jentemøtet i kveld ;)
Legg inn en kommentar